Tonik za lice, serum za lice i eterična ulja koja sadrže – Immortella

Serum za lice – Immortella

Serume za lice, tonik za lice koji sadrže eterična ulja. Isprobajte ih ako cijele zime želite imati savršeno hidratiziranu kožu. Nahranjenu i blistavu kožu mladenačkog sjaja. Serum za lice intenzivno hrani kožu. Velika prednost je u tome što kožu ne ostavlja masnom. Odlična kombinacija biljnih ulja koja u sebi sadrže eterična ulja smilja vraća vašoj koži sjaj i ujednačava ten. Serum obnavlja i djeluje na vidljive znakove starenja kože. Serum za lice učvršćuje vašu kožu, hrani je i pomlađuje. Za sve tipove kože serum za lice je idealan. Posebno je izražen njegov značaj za suhu kožu i kožu s vidljivim borama. Sve do nedavno vjerovalo se da je krema za lice najbolji proizvod za njegu kože lica. Danas tu ulogu preuzima serum za lice. To ne čudi, jer je dokazano da je serum za lice ima puno jači učinak od kreme za lice.

Serum za lice i tipovi kože

Serum za masnu kožu najbolji su oni na vodenoj bazi ali to ne mora uvijek biti slučaj. Najaveći broj seruma za lica ima lagane teksture i sadrže obilje aktivnih sastojaka. Oni će pomoći vratiti izgled svježe i zdrave kože. Serum za suhu kožu najbolji su oni koji u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu. Ona zadržava vlagu. Glikolnu kiselinu koja pruža blagi kemijski piling. Također bitan sastojak je vitamin E. On snažan antioksidans i štiti stanice kože. Niacinamid koji je ustvari vitamin B3 a on poboljšava elastičnost kože. Serum za problematičnu sadrži salicilnu kiselinu vitamin C, retinol  i cink. Serum za lice  protiv bora su serumi za lice s vitaminom E.

Serum za lice, tonik za lice i eterična ulja
Serum za lice, tonik za lice i eterična ulja

Tonik za lice – Immortella

Tonik za lice je namijenjeni nanošenju nakon čišćenja lice a prije stavljanja krema za lice. Nakon čišćenja vaša koža treba spektar sastojaka koji obnavljaju i popravljaju njezinu površinu. Za kožu  nikad ne može biti previše ovih važnih sastojaka koje sadrži tonik za lice. Tonik za lice uključuju antioksidanse. Tvari koje popravljaju kožu kao što su glicerin. Također i masne kiseline i ceramidi. Dobar tonik može vašoj koži dati zdravu dozu. Ona joj je potrebna kako bi izgledala mlađa i svježija odmah nakon čišćenja, ali i tijekom dana.

Tonik za lice gdje i kako kupit?

Tonik za lice koji je  dobro formuliran, treba uvrstiti  kao esencijalni dio rutine čišćenjalica. Blagodati se mogu osjetiti i vidjeti gotovo trenutno. Izbjegavajte  korištenje  tonika koji u sebi sadrži iritirajuće sastojke. Kao što su alkohol, citruse ili pretjerano mirisnih sastojaka. Nebitno je da li je taj miris sintetičkog ili prirodnog podrjetla. Iritacija šteti procesu liječenja vaše kože. Smanjuje proizvodnju zdravoga kolagena. Svakako je morate izbjegavati ako želite poboljšati svoju kožu. Immortella tonik za lice je pun aktivnih sastojaka. Vašoj koži daje sjaj koji ona treba kako bi postala zdravija i ponašala se mlađe. Kada kupujete tonik najvažnije je da oni vašu kožu tretiraju samo blagotvornim sastojcima.

Eterična ulja

Prirodna kozmetika koja sadrži eterična ulja. Ako zadovoljavaju kriterije kvalitete pronađite u web shopu firme Immortella. Natpis na etiketi 100% čista eterična ulja nisu garancija. Organska eterična ulja ili eterična ulja terapeutske vrijednosti ne znači  baš ništa. Ukoliko ne možete doći do ostalih podataka po kojima ćete zaključiti radi li se o kvalitetnom eteričnom ulju. Sva eterična ulja moraju  se razrijediti u biljnom ulju prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji proizvod koji sadrži eterična ulja. U slučaju bilo kakvih alergijskih reakcija prestati koristiti sva eterična ulja sličnog kemijskog sastava.