Privatni smještaj Makarska

Rivijera Makarska

Makarska rivijera jedno je od najljepših turističkih središta Hrvatske. Nalazi se između Splita i Dubrovnika. Glavni grad i centar Makarske Rivijere je grad Makarska. Grad Makarska se nalazi u podnožju planine Biokovo. Preko puta se nalaze otok Brač i otok Hvar. Najveći broj apartmani Makarska Rivijera nalazi se u privatni smještaj Makarska Rivijera. Privatni smještaj Makarska Rivijera sastoji se od Makarska apartmani, villa sa bazenom Makarska i kuće za odmor Makarska. Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja. Privlačno zbog svojih i prirodnih i klimatskih karakteristika. Raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina.

Smještaj Makarska

Makarska apartmani - privatni smještaj Makarska

Makarska apartmani – privatni smještaj Makarska

Makarska raspolaže s oko 2500 u hotelskom te oko 10000 kreveta u privatnom smještaju.
O kvaliteti makarskog turizma svjedoče brojne turističke nagrade i priznanja. Također i vrijedni turistički djelatnici koji iz godine u godinu rade na poboljšanju turističke ponude.
U zadnjih nekoliko godina uvelike se ulaže u poboljšanje standarda. Naročito smještajnih kapaciteta. Promajna tours i Makarska Touristik nudi vam i  jeftini apartmani Makarska i apartmani na plaži Makarska. Smještaj Makarska možete rezervirati i u hoteli Makarska. Osim Makarske na području Makarske rivijere nalaze se i mnogi drugi gradovi.

Promajna

Jedno od najljepših mjesta Makarske Rivijere je Promajna. Smještena 4km od Baške Vode, a u samom srcu Dalmacije. Uz obalu Jadranskog mora, nalazi se Promajna. Ovo malo mjesto osvojit će Vas svojim dugim pješčanim plažama i kristalno čistim morem.

Makarska apartmani - privatni smještaj Makarska

Makarska apartmani – privatni smještaj Makarska

Njegove osunčane plaže savršeno su mjesto za miran i ugodan odmor. Ljenčarenje uz zvuk cvrčaka u pozadini, a uz sve to,i pogledom na prekrasno morsko plavetnilo. Privatni smještaj Promajna nudi veliki izbor apartmani Promajna, vile sa bazenom Promajna i kuće za odmor Promajna. Jeftini apartmani Promajna do 400 metara od plaže i luksuzni apartmani na plaži Promajna.

Baška Voda

Baška Voda, nekadašnje naselje težaka i ribara, trgovaca i pomoraca. Radom vrijednih domaćina pretvorena je u suvremeno turističko mjesto. Ima sve sadržaje i obilježja maloga mediteranskoga gradića. Baška Voda poznata po svojoj plaži Punta Rata jedan je od bisera hrvatskog turizma. Privatni smještaj Baška Voda u apartmani Baška voda i vile sa bazenom Baška Voda. Posebna ponuda smještaja s kuće za odmor Baška Voda. Također nudimo i apartmane na plaži Baška Voda i jeftini apartmani Baška Voda.

Brela

Odmah do Baške Vode nalaze se Brela. Mjesto Brela čine nekoliko manjih naselja i turističkih ljetovališta u šumovitim uvalama uz prekrasne šljunčane plaže, te nekoliko starijih naselja na šumovitim obroncima biokovskih padina. Brela su jedno od najpoznatijih turističkih mjesta u cijeloj Hrvatskoj. Smještaj Brela dijeli se na privatni smještaj Brela i Hoteli Brela. Brela privatni smještaj u apartmani Brela, vile sa bazenom Brela i kuće za odmor Brela. Brela apartmani na plaži i Brela jeftini apartmani.

Krvavica i Bratuš

Između Promajne i Makarske smjestila su se dva mala mjesta. To su Bratuš i Krvavica. Smještaj nude u Bratuš apartmani i Bratuš privatni smještaj te apartmani Krvavica i privatni smještaj Krvavica.

Ostala mjesta Makarske Rivijere

Poslije Makarske u pravcu Dubrovnik nalaze se mjesta Tučepi, Podgora, Drašnice, Igrane, Živogošće i Gradac. Tučepi su malo dalmatinsko mjesto sa puno hoteli Tučepi. Poznati po najdužoj plaži na Makarskoj rivijeri (3 km) uz koju se nalazi prekrasna šetnica u aleji borova, Tučepi su moderno turističko naselje podno velebnog Biokova.

Makarska apartmani - privatni smještaj Makarska

Makarska apartmani – privatni smještaj Makarska

Marina, nogometno igralište, teniski centar i mnogobrojni ugostiteljski objekti pridonose bogatoj turističkoj ponudi Tučepa koji iz godine u godinu dobivaju ugledne nagrade. Također je veliki broj apartmani Tučepi u privatni smještaj Tučepi i vile sa bazenom Tučepi. Tu su još i kuće za odmor Tučepi , jeftini apartmani Tučepi te apartmani na plaži Tučepi. Odmah iza Tučepa nalazi se mjesto Podgora. U samom srcu Dalmacije, na ekološki najčišćem dijelu najbistrijeg mora na svijetu, smjestila se Podgora – princeza hrvatskog Jadrana. Podgora nudi smještaj Podgora u privatni smještaj Podgora, apartmani Podgora i Vile i kuće sa bazenom Podgora. Apartmani uz plažu i jeftini apartmani Podgora samo su jedna od ponuda PROMAJNA TOURs.