Pokloni za Valentinovo

Poklon za Valentinovo

Poklon za Valentinovo je definitivno jedan od onih oko kojih se stvara najviše stresa kod parova. Što pokloniti dečku ili curi za Valentinovo. Budući da ta veza nije tako čvrsta poput bračne veze treba voditi računa o materijalnim mogućnostima i ukusima primatelja poklona. Preniska ili previsoka cijena, ili loša prosudba ukusa primatelja, stvorit će negativan učinak.

Ishod razmjene poklona za Valentinovo je emocija kao što je ljubav. Obveza i uzajamnost tipične su karakteristike postupka darivanja za Valentinovo. Osjećaj da je neprimjereno ne darivati svog dečka ili curu za Valentinovo je izrazito jak. Napetost nastala prihvaćanjem poklona može se ublažiti poklanjajući dar zauzvrat. Ideje za poklon za Valentinovo možete pronaći i na našem web shopu.

Naš savjet je budite spremni za ovaj dan jer u suprotnom možete se naći u vrlo stresnoj situaciji kad vas vaš partner ili partnerica iznenadi poklonom na taj dan. Možda najbolji dar za Valentinovo su personalizirani pokloni. Nešto s posvetom svom partneru ili partnerici. Može to biti neki privjesak ili majica s natpisom ili bilo što, što će biti unikatno i posvećeno baš toj osobi.

Valentinovo povijest

Valentinovo, koje se naziva i Dan zaljubljenih , praznik (14. veljače) kada ljubavnici izraze svoju naklonost čestitkama i poklonima. S obzirom na njihove sličnosti, sugerira se da praznik potječe iz rimskog festivala Lupercalia, održanog sredinom veljače. Festival, koji je slavio dolazak proljeća, obuhvaćao je obrede plodnosti i spajanje žena s muškarcima lutrijom. Na kraju 5. stoljeća, papa Gelazije I zabranjuje slavljenje Luperkalije i ponekad se pripisuje zamjenjivanju s Danom sv. Valentina, ali pravo podrijetlo praznika u najboljem je slučaju nejasno.

Valentinovo se nije počelo slaviti kao dan romantike tek otprilike u 14. stoljeću.
Formalne poruke, ili Valentinovo, pojavile su se 1500-ih, a krajem 1700-ih koristile su se komercijalno tiskane kartice. Prve komercijalne valentine u Sjedinjenim Državama tiskane su sredinom 1800-ih. Valentinovi često prikazuju Kupida, rimskog boga ljubavi, zajedno sa srcima, tradicionalno sjedištem osjećaja. Budući da se smatralo da sezona parenja ptica započinje sredinom veljače, ptice su također postale simbolom dana. Tradicionalni darovi uključuju slatkiše i cvijeće, posebno crvene ruže, simbol ljepote i ljubavi.

Valentinovo je. Ne znate što pokloniti voljenoj osobi. Poklon za Valentinovo iz naše internet trgovine pomoći će vam da brzo i lako pronađete onaj pravi poklon za nju ili njega.

Kakvo bi to Valentinovo bilo bez poklona. Nisu bitni pokloni već sami znak pažnje. Želimo pokazati koliko nam je stalo do nekoga na ovaj dan zaljubljenih. Jedan mali poklon i cvijet vašoj djevojci ili supruzi izmamit će veliki osmjeh na lice. Valentinovo pokloni od onih najskromnijih pa do nešto luksuznijih. Ideje za Valentinovo koje će vam uštedjeti vrijeme i novac. Ako je vaša voljena osoba daleko ne brinite. Tu je naša služba slanja poklona na drugu adresu s osobnom porukom.

Poklon za Valentinovo ideje

Evo nekoliko super ideja za iznenađenje vaše voljene osobe za Valentinovo:

  1. Svaka žena voli voditi brigu o svojoj koži. Poklon lavanda krema za njegu suhe kože odličan je izbor poklona za nju.Kombinacija prirodnih, organskih ulja, emulgiranih pčelinjim voskom te eterično ulje domaćeg lavandina čine ovu lako upijajuću kremu pogodnu za suhu i osjetljivu kožu.Bogata aroma dalmatinskog lavandina u sinergiji s ostalim organskim sastojcima sigurna je formula za postojanu i zdravu njegu. LAVANDA krema za njegu suhe kože namijenjena je za sve kategorije: od mlade kože potrebne dodatne njege, do zrele kože. Ovaj proizvod najtoplije preporučujemo i za njegu dječje kože!
  2. Za svog muškarca odaberite jedan zdravi bio poklon. Poklon paket slatkih delicija iz naše ponude.Bio namaz od kupine 230 g,bio namaz od suhe smokve 230 g te bio namaz od višanja 230 g.Bio namaz od smokve. Bio namaz načinjen od 100% organski uzgojenih smokava, bez konzervansa. Sadrži visoki udio voća (90%). Bio namaz od višanja. Bio namaz načinjen od 100% organski uzgojenih višanja, bez aditiva i konzervansa. Sadrži visoki udio voća (70%).Bio namaz od kupina. Bio namaz načinjen od 100% organski uzgojenih kupina, bez aditiva i konzervansa. Sadrži visoki udio voća (70%).