HRVATSKA APARTMANI

Kategorizacija apartmana u Hrvatskoj

Privatni apartmani Hrvatska je vrlo popularan izbor smještaja u Hrvatskoj. Duž obale, naći ćete veliki broj hrvatskih stanova za najam. Putnička agencija PROMAJNA TOURS preporučiti će vam način za provesti godišnji odmor. Imate priliku upoznati lokalne ljude. Naučiti nešto više o zemlji i ljudima koji u njoj žive. To vam daje slobodu jesti kada se osjećate gladni, a ne na nekim sati. Također možete kuhati vaše obroke. Svi apartmani Hrvatska dolaze s potpuno opremljenom kuhinjom. Apartmani Hrvatska je strogo regulirano. Novi stanovi prijaviti sa 3 na kategorizaciju 5star. 1star i 2 zvjezdice kategorija odnosi samo na starim stanovima. To je povećalo kvalitetu apartmana u Hrvatskoj.

Opremljenost apartmana

Posteljina i ručnici treba osigurati u svim hrvatskim apartmanima za iznajmljivanje. Mijenjati barem jednom tjedno. Kuhinja je najčešće potpuno opremljena. Sa štednjakom, hladnjakom, izbor suđe za kuhanje, pribor i posuđe. Hrvatska apartmani imaju zamrzivač, toster, aparat za kavu, a pećnica ili mikrovalna pećnica. U potrazi za privatni smještaj, dvaput provjerite ako oni pružaju parking i WiFi. Ovo nije obavezno. Međutim, mnogi stanovi u Hrvatskoj ponuditi. Parking je posebno važno. U nekim obalnim gradovima to može biti pravi gužva parkirati svoj automobil.

HRVATSKA APARTMANI

HRVATSKA APARTMANI

Privatni smještaj Hrvatska

Službena kategorizacija i dodjela zvijezda strogo određuje ono što privatni smještaj Hrvatska mora imati. Što bi trebao biti domaća usluga. Ovisno o tome koliko ste izgradili i otvorili stan. Postoje neke razlike u kategorizaciji prije 2008. godine, a nakon. Ako stanodavac želi razumjeti točno zašto kupac želi ono što on želi, morate stalno biti u toku s novim izmjenama propisa. Pratiti promjene na njemu potencijalno može degradirati se nude na tržištu. Ako barem minimalni standardi učiniti ne prilagoditi novom životu na odmoru.

Dokumenti za kategorizaciju

Dva dokumenta definiraju trenutne uvjete za kategorizaciju apartmana Hrvatska.  Za postojeće objekte (do 2008. godine) za nove objekte (nakon 2008.). Dakle, ako je izgrađen stan prije 2008. godine, još uvijek možete zadržati staru kategorizaciju. Ali ako stan je izgrađen nakon 2008., uvjeti za kategorizaciju su nešto stroži nego prije. Naravno, uvijek je moguće prilagoditi novi zvijezda stan, iako to nije potrebno. Da li iznajmljivači ponuditi konkurentne namješten stan. Na taj način bi se osiguralo da zadovoljstvo ocjene. Dovoljno je mijenjati nekoliko stvari koje uglavnom uključuju nešto dodatne elektronike u stanu.

HRVATSKA APARTMANI

HRVATSKA APARTMANI

Zvjezdice

Prva razlika koja upada u oči i zapravo vrlo važno je da više ne postoji kategorizacija dvije zvijezde. Apartmani Hrvatska izgrađeni nakon 2008. može dobiti samo tri, četiri ili pet zvjezdica. Služba gost nije promijenilo. I dalje stanodavac traži da osobno dobrodošli turisti za isporuku poruke s njima po potrebi, a za četiri i pet zvjezdica gostima potrebno omogućiti parkiranje motornog vozila.

Mimimalno tehnički uvjeti

Osnovni uvjet za minimalnu površinu modula apartmana još uvijek uključuju slijedeće sadržaje: komoru ako ih ima, sobu za spavanje, dnevni prostor, blagovaonica i kuhinja, kupaonica ili više njih, i zaseban wc, ako je to propisano. Međutim, ukupna neto površina stana sada mora biti nešto veći, ali kao što smo istaknuli prije 3 * apartman s jednom spavaćom sobom i kupaonicom više ne može biti minimalno 31m2, 38m2, ali 3 * stan s dvije spavaće sobe i jedna kupaonica više ne bude 45m2, 59m2 već. Osnovni zahtjevi za opremu, uređenje i drugi još uvijek definira da se stanovi moraju biti označeni kategorizaciju, oni moraju imati poseban ulaz i prozore s prirodnim svjetlom.

Prostorije

Posteljina i jastučnice osim više neće biti dopušteno uključiti poklopac, ali pokrivaju preko naslovnice, i naravno dodatno pokrivač po osobi za sve tri vrste kategorizacije. Koje druge opreme tiče, stanovi moraju imati sljedeće namještaj: zavjese, noćni stolovi, Noćni svjetiljke, glavna rasvjeta, tepisi, stalak za prtljagu, pepeljare ili ne puši znak, kantu za otpatke, a slike u ogledalu, ormar s vješalicama (WC), stol, stolice, stol i stolice, stol, sudoper, štednjak, kredenac, posuđe i pribor za jelo, kuhinjske krpe, pećnica ili roštilj ili mikrovalna pećnica, hladnjak, napa, a jedna ili više slobodnog utičnica.Razlika između starih i novih zahtjeva je da se sada sve tri vrste kategorizacije moraju imati klima uređaj, za razliku od ranije kada je klima uređaj bi trebao imati samo apartmane s četiri ili pet zvjezdica. Također, svaki apartman sa 4 * i 5 * potrebno je imati internetsku vezu.

Kupaonice

Što se tiče kupaonice, pod novim uvjetima, s pet zvjezdica apartmana a moraju imati dva ili dupli sudoper, i dalje zahtijevati kupaonicu za svaki stan mora imati, odnosno, WC i četke za čišćenje, toaletni papir, rezervni paket jedan umivaonik, sapun ili tekući sapun, smeće vrećice za higijenskim ulošcima. Sve kade ili tuševi moraju imati zavjesu ili zaslon, i kupka sapun. Ostaje za svakog gosta potreban kako bi se omogućilo dva ručnika u apartmanu 3 * i 4 * i 5 * svaki gost treba dati tri ručnika. On je zatražio da se u kupaonici tamo i tepih, police, ogledalo, rasvjeta, aparat za brijanje utičnicu, kuke za odjeću, naočale i sušilo za kosu. Hrvatska Apartmani 4 * i 5 * moraju imati ogrtači, šampon za kosu i tuš kape.

HRVATSKA APARTMANI

HRVATSKA APARTMANI

Prehrana u apartmanima

Ugostiteljski objekti za pripremu i posluživanje doručka, polupansiona i punog pansiona su opcija za pružanje smještaja u apartmanima i sobama mogu biti pojedinačno ili kao dio iznajmljivača kućanstva. Dakle, posebni uvjeti definirani u blagovaonici za posluživanje, priprema sobu, način vođenja hrane i pića te sanitarni čvor. Na kraju, što se tiče čišćenja i općeg stanja stana i usluge se savjetuje pristupiti stubište i hodnici, podove, zidove i stropove mora biti čista i bez znakova habanja ili oštećenja, madraci moraju biti slobodni od malo udubljena, posteljina, namještaj, vrata i prozori su također moraju biti uredni i čisti, a svi uređaji u apartmanu točne.

Vanjski izgled zgrade

Vanjski izgled zgrade u kojoj se stan nalazi i njegova okolina moraju biti u dobrom stanju, a pretpostavlja se prilazu, fasade, terase, loggie i balkona. Vanjska rasvjeta mora u svakom trenutku rade dobro.
Uspoređujući gore kategorizacija steći uvid u nastalih promjena uvjeta kojima turisti s udoban i kvalitetan smještaj. Očekuje se da će turisti tijekom svog posjeta tražiti bilo bolje usluge, međutim, da su vlasnici prema svojim sposobnostima nastojanju svojim gostima ugodan odmor.
Jednom kada se iznajmiti apartman u Hrvatskoj, vlasnik stana mora vas prijaviti u lokalnom turističkom uredu i platiti porez. Vi ćete znati ako ste registrirani, budući vlasnik treba Vam pružiti svoj primjerak prijavnicu. To je vrlo važno, jer to je znak da ste iznajmili jedan od službeno kategorizirane HRVATSKA APARTMANI .