Apartmani Promajna

Promajna kuće za odmor i apartmani

Apartmani Promajna nalaze se u samom centru mjesta Promajna . Kuća ima savršenu poziciju. Samo 50 metara udaljena od plaže u Promajni. Plaža Promajna poznata je po tome što je idealno mjesto za kupanje obitelji sa malom djecom. Pola plaže je na suncu. Pola plaže je u hladovini guste šume borova. Plaža je opremljena svim sadržajima. Na plaži se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke. Za one malo aktivnije tu je širok izbor vodenih sportova. Ondje se nalaze i razni barovi kako bi vam kupanje na plaži u Promajni bilo što zabavnije.

Apartmani Promajna Tonka - Promajna tours.hr

Apartmani Promajna

Promajna Tours i Makarska Touristik

Apartmane Promajna možete iznajmiti posredstvom turističke agencije PROMAJNA TOURS ili MAKARSKA TOURISTIK. Na našoj web stranici nalazi se detaljan opis apartmana Promajna Tonka sa svim potrebnim informacijama. Također tu je i kalendar popunjenosti. Tako da u svakom trenutku možete vidjeti dostupnost apartmana u Promajni. Kuća se sastoji od četiri kata. Prvi kat ima jedan studio apartman za 3 osobe i jedan apartman za 4 osobe. Na drugom i trećem katu se nalaze dva studio apartmana za 3 osobe i jedan apartman za 4 osobe. Na vrhu kuće na četvrtom katu nalazi se i jedan od najljepših apartmana u Promajni. To je apartman za 6 osoba sa dvije trokrevetne sobe. Velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom. Svaka soba ima svoj balkon. Dnevni boravak ima veliku terasu sa prekrasnim pogledom na more, plažu i otoke Brač i Hvar.

Apartmani Promajna Tonka - Promajna tours.hr

Apartmani Promajna

Apartmani Tonka

Studio apartmani za 3 osobe sastoje se od jedne sobe u kojoj se nalazi krevet za jednu osobu i bračni krevet za dvije osobe. Apartmani imaju mini kuhinju i kupaonicu. Neki od apartmana u kupaonici imaju kadu a neki tuš kabinu. Svi apartmani imaju balkon sa pogledom na more.

Apartmani Promajna Tonka - Promajna tours.hr

Apartmani Promajna

Promajna Apartmani za četiri osobe se sastoje od spavaće sobe u kojoj se nalazi bračni krevet i dnevnog boravka sa još dva kreveta za dvije osobe. Kupatilo se nalazi u hodniku. Mini kuhinja u dnevnom boravku. Idealno za obitelj sa dvoje djece. Ovi apartmani imaju po dva balkona. Jedan sa pogledom na more a drugi sa pogledom na planinu.

Apartmani Promajna Tonka - Promajna tours.hr

Apartmani Promajna Tonka

Svi apartmani su klimatizirani. Imaju wi-fi Internet i satelitsku televiziju na više jezika. Ispred kuće se nalazi parking. Svaki apartman ima svoje vlastito parkirno mjesto. U blizini apartmana Tonka se nalazi market Konzum. Tamo možete kupit sve potrebne namirnice. Samo 30 metara od apartmana Tonka se nalazi restoran. U kojem po cijeni od 12,5€ po osobi možete dobiti polupansion. Za doručak se služi bufet. Za večeru je izbor tri jela. Uz večeru se dobije i salata,juha,deser i 2dcl piva,vina ili soka. Na dvije odrasle osobe jedno dijete do 12 godima ima gratis polupansion. Promajna apartmani Tonka svakako su naša preporuka. Dobra cijena, blizina plaže i ljepi apartmani. Garantiraju vaš ugodan boravak u Promajna apartmanima Tonka.